Workmates for life

Karbouw is oplossingsgericht en heeft als doel de klant te ontzorgen. Dat doen we door het hele proces naar ons toe te trekken. We denken mee in de ontwerp- en ontwikkelfase, nemen al het regelwerk uit handen en kijken verder dan de oplevering.

1. Planvorming

Als bouwer denken wij graag mee in de ontwerp- en ontwikkelfase van een project. Door samen te werken met de opdrachtgever, eventueel de architect en vaste partners kunnen we snelheid en flexibiliteit waarborgen. We denken continu mee en zijn alert op verbeteringen in kwaliteit en kostenbesparingen.

2. Bouwen

Voordat we starten en gedurende de bouw, communiceren we met architecten, omwonenden en de gemeente. Tijdens de realisatie helpen we de opdrachtgever met het maken van tijdige en juiste beslissingen. We leggen alternatieve materialen voor, houden rekening met een praktische indeling, woon- of gebruikcomfort en rekenen de financiële gevolgen in aanschaf en onderhoud door. Vaak komen er gedurende het project nog inzichten. Dat maakt dat je open moet staan voor verandering én in staat moet zijn om te veranderen. Wij kunnen dit!

3. Beheren

Karbouw kijkt verder dan het eindresultaat. Na de oplevering kunnen wij het pand of de woning onderhouden en beheren. Wij doen dit met de gebruiker als uitgangspunt; signaleren wat er speelt en wat de wensen van de gebruikers zijn, zodat wij hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Kwaliteit is onze garantie!

Van A tot Z meedenken

Weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Ga naar boven