Vastgoedbeheer in Amersfoort

Bent u op zoek naar betrouwbaar vastgoedbeheer voor uw pand(en) in regio Amersfoort? Een partner die altijd voor u klaarstaat als het gaat om beheer en onderhoud? Dan bent u bij Karbouw aan het juiste adres. Ons team van specialisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Ontdek ons vastgoedbeheer in regio Amersfoort

Wanneer u beschikt over vastgoed, zoals bijvoorbeeld een (monumentaal) pand, bedrijfspand of school, dan is het prettig om dit in goede handen te hebben. Daar komt onze service bij kijken. Wij staan ieder uur van de dag voor u klaar met onze calamiteitenservice. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken. Behoeft uw pand onderhoud of beheer? Dan schakelt u ons in.

Meer dan alleen het beheer van uw vastgoed

Naast vastgoedbeheer, schakelt u ons tevens in voor andere diensten voor uw vastgoed in Amersfoort of omgeving. Denkt u hierbij aan herontwikkeling, verbouwing en restauratie van vastgoed. Ons team van allround specialisten staat graag voor u klaar.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over vastgoedbeheer van uw panden in Amersfoort of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (033) 45 60 220 of door het invullen van het contactformulier. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen, zowel in Amersfoort en Arnhem.

Karbouw

  • ontzorgt
  • adviseert
  • communiceert
  • denkt in oplossingen
  • is transparant
  • levert kwaliteit

Neem nu contact met ons op
Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Karbouw Amersfoort

(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Karbouw Arnhem

(026) 38 44 645
arnhem@karbouw.nl