Vastgoedbeheer in omgeving Arnhem

Wilt u uw vastgoedbeheer uitbesteden aan een professionele partner in Arnhem? Karbouw staat voor u klaar. Dankzij onze specialisatie in vastgoedbeheer, zijn wij de aangewezen partner voor uw project. Wij beheren en onderhouden uw vastgoed.

Uw partner voor vastgoedbeheer in Arnhem

Karbouw is een gespecialiseerd bouwbedrijf, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met onder meer het beheer van vastgoed, zoals bedrijfspandenscholen en monumentale panden. Dit doen wij niet alleen voor de door ons gebouwde panden, maar ook voor uw eigen vastgoed. Uw wensen zijn hierbij altijd ons uitgangspunt.

U bereikt ons 24/7

Is er sprake van een issue en heeft u de diensten van ons vastgoedbeheer in Arnhem nodig? Geen enkel probleem. Onze calamiteitendienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dankzij het geavanceerde geautomatiseerde systeem waar we mee werken, zijn wij altijd voor u bereikbaar.

Ontdek alle mogelijkheden voor u

Bent u benieuwd naar wat ons vastgoedbeheer kan betekenen voor uw pand(en) in Arnhem en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn en wat u van ons verwacht. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide dienstverlening.

Karbouw

  • ontzorgt
  • adviseert
  • communiceert
  • denkt in oplossingen
  • is transparant
  • levert kwaliteit

Neem nu contact met ons op
Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Karbouw Amersfoort

(033) 45 60 220
marco@karbouw.nl

Patrice Soffers
Karbouw Arnhem

(026) 38 44 645
patrice@karbouw.nl