Duurzaam verbouwen voor de toekomst

Schakel Karbouw in voor de verbouwing van uw bedrijfspand, school of woning. Al onze projecten ronden wij snel en vakkundig af. Onze kracht is het duurzaam verbouwen van vastgoed. Wij hergebruiken zoveel mogelijk materialen en streven er naar om een verbouwproject zo goed mogelijk, maar ook zo snel mogelijk te voltooien. Daarbij houden we rekening met de wensen van de opdrachtgever.

Tijdens de verbouwing van uw bedrijfspand of vastgoed beperken wij de overlast

Wilt u tijdens de verbouwing operationeel blijven in uw bedrijfspand in Arnhem of Amersfoort? Dan werken wij ’s avonds en in het weekend. Wilt u de lessen in uw school laten doorgaan? Dan maken we samen een planning en helpen wij om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Zo kunt u uw werkzaamheden blijven voortzetten en zorgen wij tegelijkertijd voor een verbouwing naar wens.

Wilt u weten wat wij voor uw verbouwing kunnen betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor verbouwing van uw bedrijfspand, school of monumentaal pand? Neem dan gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen en eisen. Wij vertellen u graag meer over eerdere projecten die wij hebben mogen verwezenlijken. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen voor uw duurzame (ver)bouwing.


Neem contact op
Onze aanpak

Zo komen we tot het optimale resultaat


Gerelateerde projecten
Wilt u uw pand door ons laten verbouwen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Regio Amersfoort

(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Regio Arnhem

(026) 38 44 645
arnhem@karbouw.nl