Bouwbedrijf in Amersfoort en Arnhem

Karbouw is in 1989 opgericht en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. De projecten van Karbouw worden gekenmerkt door kwaliteit en vakmanschap.

30 jaar vakmanschap

Bouwbedrijf Karbouw is specialist in transformaties, nieuw en – verbouw en het bouwen van scholen. Met een team van ruim 40 medewerkers in Amersfoort en een team van zo'n 20 medewerkers in Arnhem realiseren we ideale plekken om te werken, wonen en te leren. Wij zijn trots op wat we maken en werken met hart en ziel aan ieder project.

Korte lijnen

Karbouw is een compact bedrijf met korte lijnen, heldere communicatie en betrokken medewerkers. Alle medewerkers hebben een achtergrond in de bouw en passie voor het vak. Karbouw is een erkend leerbedrijf. Medewerkers worden opgeleid van timmerman tot uitvoerder of van werkvoorbereider tot projectleider. Zo is onze directeur ooit als stagiair begonnen. Ook een steentje bijdragen? Bekijk onze vacatures.

Lokale kracht

Karbouw is gevestigd in Amersfoort en Arnhem en voornamelijk werkzaam in deze regio's. Karbouw gelooft in duurzame samenwerkingen en werkt daarom met lokale medewerkers en bouwpartners.

Certificering

Karbouw is VCA** gecertificeerd. VCA is de standaard als het gaat om veilig, gezond en duurzaam werken. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-certificaat danwel het VCA-Vol-certificaat voor leidinggevenden. Een prestatie waar we trots op zijn, omdat het betekent dat we op de goede weg zijn als het gaat om Veiligheidsbewustzijn.

Wij zijn in het bezit van het ISO-9001-certificaat. Dit houdt in dat we onze bedrijfsprocessen beschreven hebben en goed kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten. Wij werken uniform volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast houden we inkomende klachten duidelijk bij, zorgen we voor afhandeling naar tevredenheid en verbeteren processen om klachten in de toekomst te voorkomen.


Certificaten

Karbouw is aangesloten bij:

Benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Directeur Karbouw

033 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Commercieel directeur

06 1378 0885
arnhem@karbouw.nl