Bouwbedrijf in Amersfoort en Arnhem

Karbouw is in 1989 opgericht en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. De projecten van Karbouw worden gekenmerkt door kwaliteit en vakmanschap.

30 jaar vakmanschap

Bouwbedrijf Karbouw is specialist in transformaties, nieuw en – verbouw en het bouwen van scholen. Met een team van 50 medewerkers realiseren we ideale plekken om te werken, wonen en te leren. Wij zijn trots op wat we maken en werken met hart en ziel aan ieder project.

Korte lijnen

Karbouw is een compact bedrijf met korte lijnen, heldere communicatie en betrokken medewerkers. Alle medewerkers hebben een achtergrond in de bouw en passie voor het vak. Karbouw is een erkend leerbedrijf. Medewerkers worden opgeleid van timmerman tot uitvoerder of van werkvoorbereider tot projectleider. Zo is onze directeur ooit als stagiair begonnen. Ook een steentje bijdragen? Bekijk onze vacatures.

Lokale kracht

Karbouw is gevestigd in Amersfoort en Arnhem en voornamelijk werkzaam in deze regio’s. Karbouw gelooft in duurzame samenwerkingen en werkt daarom met lokale medewerkers en bouwpartners.


Certificaten

Karbouw is aangesloten bij:

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Regio Amersfoort

(033) 45 60 220
marco@karbouw.nl

Patrice Soffers
Regio Arnhem

(026) 38 44 645
patrice@karbouw.nl