Bouwbedrijf voor renovatie en restauratie

Wilt u een monument laten restaureren door een specialist? Karbouw brengt historische huizen en gebouwen zo veel mogelijk terug in hun oorspronkelijk staat, met oog voor klassieke stijlelementen. Schakel ons in voor de renovatie of restauratie van een monumentaal pand of historisch huis. Wij houden rekening met de originele bouw en proberen het authentieke te behouden of terug te halen.

Een monument restaureren: terug naar de originele functie

Met de uitvoering van een renovatie aan een monumentaal pand in Arnhem of Amersfoort, proberen we een link te leggen met de vroegere functie van het object of gebouw. We houden rekening met charme en koesteren monumentale onderdelen. Op vernieuwende wijze renoveren, moderniseren en verduurzamen we het pand. Hierdoor voldoet het gebouw aan de wensen en eisen van deze tijd, zonder dat de sfeer en kwaliteit van het oorspronkelijke pand verloren gaan.

Restaureren met het oog op duurzaamheid

Wanneer u ons inschakelt voor het restaureren van een monument, draagt u bij aan een duurzaam project. Karbouw maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande materialen. Ook zijn wij altijd bezig met het ontdekken van milieuvriendelijke materialen en technieken. Wij streven er naar om de renovatie van een monumentaal pand zo goed mogelijk, maar ook zo snel mogelijk te voltooien.

Wilt u weten wat wij voor uw renovatieproject kunnen betekenen?

Wilt u een historisch pand of monument laten restaureren door onze specialisten? Of bent u benieuwd naar eerdere projecten die wij hebben mogen verwezenlijken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 033 45 60 220. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan tijdens de renovatie of restauratie van een monumentaal pand.


Neem contact op
Onze aanpak

Zo komen we tot het optimale resultaat


Gerelateerde projecten
Wilt u uw pand door ons laten renoveren?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Regio Amersfoort

(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Regio Arnhem

(026) 38 44 645
arnhem@karbouw.nl