Bouwbedrijf voor renovatie en restauratie

Wil je een monument laten restaureren door een specialist? Karbouw brengt historische huizen en gebouwen zo veel mogelijk terug in hun oorspronkelijk staat, met oog voor klassieke stijlelementen. Schakel ons in voor de renovatie of restauratie van een monumentaal pand of historisch huis. Wij houden rekening met de originele bouw en proberen het authentieke te behouden of terug te halen.

Een monument restaureren: terug naar de originele functie

Met de uitvoering van een renovatie aan een monumentaal pand, proberen we een link te leggen met de vroegere functie van het object of gebouw. We houden rekening met charme en koesteren monumentale onderdelen. Op vernieuwende wijze renoveren, moderniseren en verduurzamen we het pand. Hierdoor voldoet het gebouw aan de wensen en eisen van deze tijd, zonder dat de sfeer en kwaliteit van het oorspronkelijke pand verloren gaan.

Restaureren met het oog op duurzaamheid

Wanneer je ons inschakelt voor het restaureren van een monument, draag je bij aan een duurzaam project. Karbouw maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande materialen. Ook zijn wij altijd bezig met het ontdekken van milieuvriendelijke materialen en technieken. Wij streven er naar om de renovatie van een monumentaal pand zo goed mogelijk, maar ook zo snel mogelijk te voltooien.

Benieuwd wat wij voor uw renovatieproject kunnen betekenen?

Wil je een historisch pand of monument laten restaureren door onze specialisten? Of ben je benieuwd naar eerdere projecten die wij hebben mogen verwezenlijken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 033 45 60 220. Wij vertellen je graag hoe wij te werk gaan tijdens de renovatie of restauratie van een monumentaal pand.


Neem contact op
Onze aanpak

Zo komen we tot het optimale resultaat


Gerelateerde projecten
Wil je jouw pand door ons laten renoveren?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Directeur Karbouw

033 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Commercieel directeur

06 1378 0885
arnhem@karbouw.nl