Boulevard Heuvelink, Arnhem

Dienst: Herontwikkeling
Sector: Bedrijven, Woningbouw
Straat: Boulevard Heuvelink 154-160-162
Plaats: Arnhem
Partners: Schipper Bosch

De voormalige autogarage aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem is tot drie karakteristieke herenwoningen herontwikkeld. Daarbij heeft de aangebouwde bedrijfsruimte op de begane grond plaats gemaakt voor ruime achtertuinen.

De woningen zijn gerealiseerd rond 1875 en zijn beschermd stadsgezichten van de gemeente Arnhem. Van oorsprong is het pand in gebruik genomen als een Passement Fabriek.

Het pand is, in overleg met de gemeente Arnhem weer teruggebracht in authentieke stijl, maar met de kwaliteit van hedendaagse tijd. In dit bijzondere pand zijn de diverse authentieke details bewaard. Zoals de originele en suite deuren, plafondornamenten en paneeldeuren.

Het pand bestaat uit twee geschakelde herenhuizen van ieder vier woonlagen met onder de woning een ruime kelder. Beide woningen hebben hierdoor maar liefst een inhoud van circa 1600 m3 en een royale woonoppervlakte van circa 350 m2. Met een verdiepingshoogte van circa 5 meter op de begane grond zijn er tal van (bijzondere) mogelijkheden te creëren binnen de woning.

De karakteristieke herenhuizen op een zeer gewilde locatie in Arnhem worden casco opgeleverd, zodat de koper alle vrijheid heeft om de woning van zijn of haar dromen te creëren.

Benieuwd wat ons bouwbedrijf voor jouw project kan betekenen?

Neem contact op
Gerelateerde projecten