Beheer en onderhoud

Karbouw kijkt verder dan het eindresultaat; we verzorgen ook graag het beheer van uw vastgoed. Vastgoedbeheer doen we niet alleen voor de door ons gebouwde panden. Ook voor bestaande projecten kunnen wij het technisch beheer en onderhoud verzorgen. De wensen van de gebruiker zijn daarbij het uitgangspunt.

Door een gebouw en omgeving goed te beheren en onderhouden zorg je ervoor dat het blijft functioneren en veilig is voor de gebruikers. Karbouw verzorgt graag het beheer van uw vastgoed. Dit doen we niet uitsluitend voor door ons gebouwde panden, maar ook voor bestaande projecten willen we graag het technisch beheer en onderhoud verzorgen.

Wij signaleren wat er speelt, wat uw wensen zijn en passen onze dienstverlening daarop aan. Voor zowel de zakelijke als particuliere klant kunnen wij het vastgoedbeheer verzorgen.

Efficiƫnt

We beschikken over medewerkers die zowel technisch als sociaal onderlegd zijn. Zij zijn in staat in te schatten wat de behoefte van de klant is en reageren efficiƫnt, met slimme, praktische en functionele toepassingen.

Onze calamiteitendienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar door het geavanceerde geautomatiseerde systeem waar we mee werken. Bovendien is onze dekking landelijk.