Geschreven op
14 september 2022

Karbouw gaat verhuizen!

Geschreven op 14 september 2022

Na 12 jaar wordt het tijd om een nieuw hoofdstuk te schrijven: Karbouw gaat verhuizen!

We hebben veel projecten mogen realiseren en transformeren waarbij duurzaamheid een belangrijk thema was. Nu werd het tijd om onze werkplek ook toekomstbestendig te maken. Daarom hebben we afgelopen periode met veel aandacht op het gebied van duurzaamheid en circulariteit gewerkt aan de transformatie van ons nieuwe kantoor aan de Beeldschermweg 3 te Amersfoort.

Op deze nieuwe locatie is er meer ruimte voor innovatie, kunnen we het team uitbreiden én zijn we klaar voor de toekomst.

Wij hebben ons dak voorzien van PV-panelen, waarmee wij meer energie opwekken dan wij zelf gebruiken; zijn van het gas af; de binnenwanden zijn van CLT, er komt een balie van gerecycled plastic en het straatwerk bestaat uit hergebruikte stenen, afkomstig van sloopprojecten.

Ook is er veel aandacht voor groen op de nieuwe locatie. VIC Landscapes gaat een prachtige patiotuin aanleggen die gebruikt kan worden voor de lunch, maar ook ruimte biedt om te overleggen. De openbare ruimte en de parkeervoorziening worden gemaakt van open bestrating, waarbij planten vrij kunnen groeien, wat bijdraagt aan de biodiversiteit.

Vanaf maandag 19 september 2022 zijn we volledig operatief aan de Beeldschermweg 3, 3821 AH Amersfoort en is dit zowel ons bezoek- als postadres. Onze overige contactgegevens zijn ongewijzigd.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze nieuwe locatie!