Scholenbouw

Karbouw is gespecialiseerd in scholenbouw en onderwijshuisvesting. Van complete ontwikkeling en realisatie tot en met het beheer: Karbouw neemt de volledige zorg voor je schoolgebouw uit handen.

Flexibel en vakkundige scholenbouw

Wij nemen de volledige zorg voor jouw onderwijshuisvesting of schoolgebouw uit handen en zorgen dat het gebouw perfect aansluit bij de onderwijskundige uitgangspunten. We bouwen toekomstbestendige scholen, zowel nieuwbouw, verbouw en transformaties. Investeren in kinderen, is investeren in de toekomst. Voor scholenbouw werkt Karbouw in bouwteams die bestaan uit vakkundige Karbouwers en vaste partners op het gebied van installaties en interieurbouw. Door samen met de school en de architect in een bouwteam te werken wordt het schoolgebouw binnen budget en planning, en vooral met de juiste kwaliteit gerealiseerd.

Onze bouwpartners ontwerpen mee vanuit de principes van bijvoorbeeld het concept ‘Frisse Scholen’. Het gaat dan om luchtkwaliteit, klimaat, comfort, licht en akoestiek. Kortom, alles om de leerlingen en docenten onder de juiste omstandigheden te laten presteren.

Huisvesting op maat

Wij realiseren huisvesting voor:

  • (Speciaal) basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs
  • Middelbaar en hoger onderwijs

Onderwijshuisvesting is maatwerk: de behoeftes en wensen van de gebruikers zijn het uitgangspunt.

Weten wat wij voor jouw school kunnen betekenen?

Ben je benieuwd naar wat onze ervaring met scholenbouw en onderwijshuisvesting in Arnhem en Amersfoort voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze eerdere projecten.


Neem contact op
Onze aanpak

Zo komen we tot het optimale resultaat


Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Directeur Karbouw

033 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Commercieel directeur

06 1378 0885
arnhem@karbouw.nl