Scholenbouw

Karbouw is dé specialist op het gebied van scholenbouw. Van complete ontwikkeling en realisatie tot en met het beheer: Karbouw neemt de volledige zorg voor uw schoolgebouw uit handen.

Karbouw is dé specialist in scholenbouw. Voor de ontwikkeling, het ontwerp en de bouw van een school bent u bij ons aan het juiste adres. We nemen de volledige zorg voor uw schoolgebouw uit handen en zorgen dat het gebouw perfect aansluit bij de onderwijskundige uitgangspunten. We bouwen toekomstbestendige scholen, zowel nieuwbouw, verbouw en transformaties. Investeren in kinderen, is investeren in de toekomst.

Flexibel en vakkundige scholenbouw

Voor scholenbouw werkt Karbouw in bouwteams, bestaande uit vakkundige Karbouwers en vaste partners op het gebied van installaties en interieurbouw. Door samen met de school en de architect in een bouwteam te werken wordt het schoolgebouw binnen budget en planning, maar vooral met de juiste kwaliteit gerealiseerd.

Onze bouwpartners ontwerpen mee vanuit de principes van bijvoorbeeld het concept ‘Frisse Scholen’. Het gaat dan om luchtkwaliteit, klimaat, comfort, licht en akoestiek. Kortom, alles om de leerlingen en docenten onder de juiste omstandigheden te laten presteren.

Huisvesting op maat

Wij realiseren huisvesting voor:

  • (speciaal) basisonderwijs
  • voortgezet onderwijs
  • middelbaar en hoger onderwijs

Onderwijshuisvesting is maatwerk; de behoeftes en wensen van de gebruikers zijn het uitgangspunt.

Weten wat wij voor uw school kunnen betekenen?


Neem contact op
Onze aanpak

Zo komen we tot het optimale resultaat


Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Regio Amersfoort

(033) 45 60 220
marco@karbouw.nl

Patrice Soffers
Regio Arnhem

(026) 38 44 645
patrice@karbouw.nl