Bedrijfspand bouwen

U wilt een bedrijfspand of kantoorpand laten (ver)bouwen? Als u een bedrijfspand wilt laten bouwen, uw huidige kantoorpand laten verbouwen of een bijzonder monumentaal pand transformeren naar werkruimte; dan bent u bij Karbouw aan het goede adres. Wij (ver)bouwen binnenstedelijke bedrijfspanden en kantoren.

Uw kantoor- of bedrijfspand door ons laten bouwen

Wij zijn altijd op zoek naar de bijzondere projecten, die ene uitdaging. We herontwikkelen graag monumentale panden naar kantoorruimten of bouwen een bijzonder kantoorpand onder architectuur. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wilt u bijvoorbeeld operationeel blijven in het pand tijdens een verbouwing, dan kunnen wij ook ’s avonds en in het weekend werken. Wij denken graag met u mee.

Alle diensten onder één dak

Wanneer u een bedrijfs- of kantoorpand door ons laat bouwen, geniet u van een allround dienstverlening. Wij hebben namelijk alle specialismen onder één dak. Van architect tot timmerman; ons team staat u bij van A tot Z. Ons team van professionals staat tevens ook voor u klaar bij:

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. Wij vertellen u graag meer over het bouwen van het bedrijfspand of kantoorpand dat u voor ogen heeft. Bekijk ook alvast onze gerealiseerde projecten.


Neem contact op
Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Regio Amersfoort

(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Regio Arnhem

(026) 38 44 645
arnhem@karbouw.nl