Bedrijfspand bouwen

Als je een bedrijfspand wilt laten bouwen, je huidige kantoorpand laten verbouwen of een bijzonder monumentaal pand transformeren naar werkruimte, dan ben je bij Karbouw aan het goede adres. Wij (ver)bouwen binnenstedelijke bedrijfspanden en kantoren.

Uw kantoor- of bedrijfspand door ons laten bouwen

Wij zijn altijd op zoek naar de bijzondere projecten, die ene uitdaging. We herontwikkelen graag monumentale panden naar kantoorruimten of bouwen een bijzonder kantoorpand onder architectuur. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Wil je bijvoorbeeld operationeel blijven in het pand tijdens een verbouwing, dan kunnen wij ook ’s avonds en in het weekend werken. Wij denken graag met je mee.

Alle diensten onder één dak

Wanneer je een bedrijfs- of kantoorpand door ons laat bouwen, geniet je van een allround dienstverlening. Wij hebben namelijk alle specialismen onder één dak. Van architect tot timmerman: ons team staat je bij van A tot Z. Ons team van professionals staat ook voor je klaar bij:

Laat je informeren over de mogelijkheden

Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het bouwen van het bedrijfspand of kantoorpand dat je voor ogen hebt. Bekijk ook alvast onze gerealiseerde projecten.


Neem contact op
Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Directeur Karbouw

033 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Commercieel directeur

06 1378 0885
arnhem@karbouw.nl