Bouwbedrijf in Amersfoort

Karbouw is het bouwbedrijf uit Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in herontwikkeling van bestaand vastgoed, binnenstedelijke nieuwbouw, verbouw en het bouwen van scholen. Vanuit Amersfoort ondersteunen wij als bouwonderneming en aannemersbedrijf onze opdrachtgevers vanaf de schetstafel tot realisatie. Ook na oplevering blijven wij betrokken door onderhoud en beheer uit te voeren.

Uw betrouwbare bouwbedrijf in Amersfoort

Wij zijn een bouwonderneming in de stad en regio van Amersfoort. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner als het aankomt op uw vastgoed? Dan zit u bij ons goed. Wij zijn gespecialiseerd in:

Wij begeleiden uw project van A tot Z

Karbouw ontwikkelt uw project compleet van A tot Z. Wij denken met u mee van de ontwerpfase tot na de oplevering. Ook onderhoud en beheer voeren wij graag voor u uit. Hoe wij dit doen? Simpel: onze professionals werken in bouwteams. Alle betrokkenen van onze bouwonderneming, van architect en installateur tot bouwer, zitten aan één tafel. Op deze manier schakelen we snel en beheren we de gewenste kwaliteit.

Werken bij aannemersbedrijf Karbouw Amersfoort?

Op zoek naar een werkplek of stage bij een aannemersbedrijf in de bouwsector in Amersfoort? Karbouw is een erkend leerbedrijf en investeert graag in toekomstige collega’s. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie naar mail@karbouw.nl.

Uw project is bij ons in goede handen

Zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf voor een project in of nabij Amersfoort, neem dan gerust contact met ons op. We werken graag met lokale medewerkers en bouwpartners. Heeft u een vraag over onze dienstverlening, bouwprojecten of wilt u meer informatie? U bereikt ons op (033) 45 60 220 of vul het contactformulier in.

Contact

Beeldschermweg 3
3821 AH, Amersfoort
(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl


Karbouw
Amersfoort
Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Karbouw Amersfoort

(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl