Bouwbedrijf in Arnhem

Karbouw is het betrouwbare bouwbedrijf in Arnhem en omgeving waar je naar op zoek bent. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een complete afhandeling van uw project. Wij begeleiden u van A tot Z; van schets tot na realisatie. Ons aannemersbedrijf werkt vanuit Arnhem met veel plezier aan jouw project.

Ontdek de diensten van ons bouwbedrijf in Arnhem

Onze professionals werken met name aan herontwikkeling van bestaande panden, binnenstedelijke nieuwbouw en verbouw en het bouwen van scholen. Wij zijn dan ook de keus als je op zoek bent naar een bouwbedrijf of aannemersbedrijf in Arnhem. We denken graag met je mee in de ontwerp- en ontwikkelingsfase. Zo zijn we altijd bezig met het doorvoeren van verbeteringen in kwaliteit en kostenbesparingen.

Werken bij Karbouw Arnhem?

Ben je op zoek naar een werkplek of stage bij een gecertificeerd bouwbedrijf in Arnhem? Karbouw is een erkend leerbedrijf en investeert graag in toekomstige collega’s. Onze vacatures zijn uiteenlopend van projectleider tot timmerman. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie naar arnhem@karbouw.nl.

Neem contact op met onze professionals

Zoek je een betrouwbaar aannemersbedrijf voor een project in of nabij Arnhem, neem dan gerust contact met ons op. We werken altijd graag met lokale medewerkers en bouwpartners aan uw project. Op deze manier houden we de lijnen kort en zorgen we voor professionele afwerking van uw project. Neem contact met ons op via het contactformulier of (026) 38 44 645 om een afspraak te maken.

Contact

Nieuwe Havenweg 29
6827 BA, Arnhem
(026) 38 44 645
mail@karbouw.nl


Karbouw
Arnhem
Benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Patrice Soffers
Commercieel directeur

06 1378 0885
arnhem@karbouw.nl