Realisatie bouwproject

Voor de realisatie van een kantoor, woning of school maken wij slim gebruik van grondstoffen, producten en goederen. Wij werken met producten die minder milieubelastend, maar niet altijd kostenverhogend zijn.

Tijdens de realisatie van een bouwproject helpen we de opdrachtgever met het maken van tijdige en juiste beslissingen. We leggen alternatieve materialen voor, houden rekening met een praktische indeling, woon- of gebruikscomfort en rekenen de financiële gevolgen in aanschaf en onderhoud door. Vaak komen er gedurende het project nog inzichten. Dat maakt dat je open moet staan voor verandering én in staat moet zijn om te veranderen. Wij kunnen dit!

Vakkundige bouwteams

Een kantoorpand, woning of schoolgebouw realiseren we niet alleen, dat doen we in bouwteams. Voor elke tak van sport hebben we een eigen team met vakkundige en gespecialiseerde medewerkers. Daarnaast werken we met vaste partners op installatiegebied, interieurbouw en andere disciplines. Doordat de opdrachtgever en architect ook deelnemen aan het bouwteam kan er binnen een kort tijdsbestek een uitstekend resultaat worden bereikt.

Binnen onze organisatie heeft u één aanspreekpunt, die u en onze partners adviseert en begeleidt, met als gezamenlijk doel om binnen het afgesproken budget en afgesproken planning het perfecte gebouw te realiseren. We communiceren met alle partijen, zoals de architect, omwonenden en de gemeente.