Duurzaam bouwen

Karbouw is uw specialist als het gaat om duurzaam bouwen. Wij maken slim gebruik van grondstoffen, producten en goederen bij elk project. De producten die wij gebruiken zijn minder milieubelastend, maar niet altijd kostenverhogend. Op deze manier realiseren we samen een project dat voldoet aan uw wensen en eisen en bovendien duurzaam is.

Wij gaan graag voor u aan de slag met duurzaam bouwen

Wat zijn uw wensen als het gaat om duurzaam bouwen? Wij horen graag wat u in gedachten heeft voor uw project. Of dit nu gaat om herontwikkeling, verbouwing of restauratie; ons team van specialisten staat voor u te allen tijde klaar. Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar innovatieve manieren om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Ontdek onze eerdere duurzame projecten

Door de jaren heen hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen met hun idee├źn voor duurzaam bouwen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (033) 45 60 220 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de eerdere projecten die wij hebben mogen afronden. Laat ons weten wat u in gedachten heeft en wij zorgen voor allround realisatie van A tot Z!

Karbouw

  • ontzorgt
  • adviseert
  • communiceert
  • denkt in oplossingen
  • is transparant
  • levert kwaliteit

Neem nu contact met ons op
Gerelateerde projecten
Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Directeur

033 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Commercieel directeur

06 1378 0885
arnhem@karbouw.nl