Herontwikkeling

Karbouw geeft door herontwikkeling of transformatie bestaand vastgoed een tweede leven. Of het nu gaat om een kantoorpand, monumentaal pand of een ander soort vastgoed: ons team van specialisten begeleidt jouw project van A tot Z.

Herontwikkeling van vastgoed

De kracht van Karbouw ligt in de herontwikkeling van vastgoed zoals bestaande gebouwen. Dit doen we in een bouwteam, waarin alle specialisten die betrokken zijn bij de herontwikkeling een plek hebben. We blijven flexibel tijdens de bouw. Bij een oud of monumentaal gebouw is het een verrassing wat je tegenkomt. We anticiperen op de nieuwste bevindingen en denken graag mee van begin tot eind bij ieder bouwproject.

Herbestemming van vastgoed: een nieuwe functie

Bij herontwikkeling of herbestemming krijgt vastgoed een nieuwe functie. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een monumentaal pand. De functie verandert, maar de uiterlijke kenmerken niet. Bij herbestemmingsprojecten kijken we met name naar het geven van een tweede leven aan al bestaand vastgoed. Je hergebruikt als het ware dus een bestaand pand. Ook dit is onderdeel van onze duurzame bedrijfsvoering, waar wij erg trots op zijn!

Transformatie van gebouwen

Naast herbestemming van vastgoed, zijn wij gespecialiseerd in de transformatie van kantoren en andere gebouwen. Bij deze vorm van transitie wordt de uiterlijke verschijningsvorm van een gebouw verandert. Dit gebeurt bijvoorbeeld door een nieuwe gevel toe te passen of door nieuwbouw te plaatsen in, op of naast het gebouw. Karbouw transformeert bestaand vastgoed naar onder andere woningen, kantoorpanden of schoolgebouwen.

Alle specialismen in één team

Op het moment dat je ons bedrijf inschakelt voor jouw project, profiteer je van alle benodigde specialismen onder één dak. Van architect en installateur tot bouwer: ze zitten allemaal in je bouwteam. Samen zorgen we ervoor dat we snel schakelen en de kwaliteit beheren. Of het nu gaat om herbestemmingsprojecten of transformatie van kantoren of andere gebouwen, wij staan voor je klaar.

Wat wij voor jouw herontwikkelingsproject kunnen betekenen

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de herontwikkeling of herbestemming van jouw vastgoed? Of wil je meer weten over de mogelijkheid van transformatie van kantoren of andere gebouwen? Wij vertellen je graag meer over onze herbestemmingsprojecten. Neem gerust contact met ons op.


Neem contact op
Onze aanpak

Zo komen we tot het optimale resultaat


Gerelateerde projecten
Wil je jouw project door ons laten herontwikkelen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Directeur Karbouw

(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Commercieel directeur

(026) 38 44 645
arnhem@karbouw.nl