Herontwikkeling

Karbouw geeft door herontwikkeling of transformatie bestaand vastgoed, een tweede leven. Of het nu gaat om een kantoorpand, monumentaal pand of een ander soort vastgoed; wij staan voor u klaar. Ons team van specialisten begeleidt uw project van A tot Z.

Herontwikkeling van vastgoed

De kracht van Karbouw ligt in de herontwikkeling van vastgoed zoals bestaande gebouwen in Amersfoort. Dit doen we in een bouwteam, waarin alle specialisten die betrokken zijn bij de herontwikkeling een plek hebben. We blijven flexibel tijdens de bouw. Bij een oud of soms zelfs monumentaal gebouw weet u namelijk nooit wat u tegenkomt. We anticiperen op de nieuwste bevindingen en denken graag mee van begin tot eind bij ieder bouwproject.

Herbestemming van vastgoed: een nieuwe functie

Bij herontwikkeling of herbestemming in regio Amersfoort krijgt vastgoed een nieuwe functie. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een monumentaal pand. De functie verandert, maar de uiterlijke kenmerken niet. Bij herbestemmingsprojecten in regio Arnhem kijken we met name naar het geven van een tweede leven aan al bestaand vastgoed. U hergebruikt als het ware dus een bestaand pand. Ook dit is onderdeel van onze duurzame bedrijfsvoering, waar wij erg trots op zijn!

Transformatie van gebouwen

Naast herbestemming van vastgoed in regio Amersfoort, zijn wij gespecialiseerd in de transformatie van kantoren en andere gebouwen. Bij deze vorm van transitie wordt de uiterlijke verschijningsvorm van een gebouw verandert. Dit gebeurt bijvoorbeeld door de toepassing van een nieuwe gevel of het toevoegen van een nieuwbouw in, op of naast het gebouw. Karbouw transformeert bestaand vastgoed naar onder andere woningen,  kantoorpanden of schoolgebouwen.

Alle specialismen in één team

Op het moment dat u ons bedrijf inschakelt voor uw project, profiteert u van alle benodigde specialismen onder één dak. Van architect en installateur tot bouwer; ze zitten allemaal in uw bouwteam. Samen zorgen we ervoor dat we snel schakelen en de kwaliteit beheren. Of het nu gaat om herbestemmingsprojecten of transformatie van kantoren of andere gebouwen, wij staan voor u klaar.

Wat wij voor uw herontwikkelingsproject kunnen betekenen

Bent u benieuwd naar wat bouwbedrijf Karbouw kan betekenen voor de herontwikkeling of herbestemming van uw vastgoed? Of wilt u meer weten over de mogelijkheid van transformatie van kantoren of andere gebouwen? Wij vertellen u graag meer over onze herbestemmingsprojecten en andere klussen in regio Arnhem. Neem gerust contact met ons op.


Neem contact op
Onze aanpak

Zo komen we tot het optimale resultaat


Gerelateerde projecten
Wilt u uw project door ons laten herontwikkelen?

Neem gerust contact op

Marco Berger
Regio Amersfoort

(033) 45 60 220
mail@karbouw.nl

Patrice Soffers
Regio Arnhem

(026) 38 44 645
arnhem@karbouw.nl