Vastgoedbeheer en -onderhoud

Karbouw verzorgt graag het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Dat doen we 24/7 en landelijk. Wij kijken verder dan het eindresultaat; we verzorgen ook graag het beheer van uw vastgoed. Dit doen we niet alleen voor de door ons gebouwde panden. Ook voor bestaande projecten kunnen wij het technisch beheer en onderhoud verzorgen. De wensen van de gebruiker zijn daarbij het uitgangspunt.

Onderhoud van uw vastgoed

Onze calamiteitendienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar door het geavanceerde geautomatiseerde systeem waar we mee werken. Bovendien is onze dekking landelijk. Dit betekent dat, ondanks wij gevestigd zijn in Arnhem en Amersfoort, wij altijd voor u beschikbaar zijn.

Meerjaren onderhoudsplan

Om het onderhoud van uw vastgoed te plannen en onnodige kosten door achterstallig onderhoud te voorkomen maakt Karbouw indien gewenst een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP).

Een Meerjaren Onderhoudsplan is een langetermijnplan voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan vastgoed, gebouwen, terreinen en installaties. Dit plan is het uitgangspunt van het technisch beheer en onderhoud; zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Vaste partners

Karbouw werkt samen met vaste partners, met wie we korte lijnen hebben en die voor onze klanten speciale tarieven rekenen. Wij kunnen de contracten afsluiten en waarborgen het kwaliteitsniveau. Dit levert u een goede prijs en goed resultaat op, zonder verdere administratieve moeite.

Hoe gaat de 24-uurs service te werk?

Onze vakmensen staan dag en nacht voor u klaar. Heeft u schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak of een ander noodgeval? Dan belt u met onze 24-service. U krijgt direct een vakman aan de telefoon. Hij kan u dan verder helpen – telefonisch of ter plekke – en gerichte afspraken maken.

 

Kunnen wij uw vastgoed voor u onderhouden of wilt u meer weten over onze dienstverlening?


Neem contact op
Wilt u uw pand of panden door ons laten beheren?

Neem gerust contact op

Eibert Kroneman
Projectleider

(033) 45 60 220
eibert@karbouw.nl