Vastgoedbeheer en -onderhoud

Karbouw verzorgt graag het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Dat doen we 24/7 en landelijk. Wij kijken verder dan het eindresultaat: we verzorgen ook graag het beheer van jouw vastgoed. Dit doen we niet alleen voor de door ons gebouwde panden. Ook voor bestaande projecten kunnen wij het technisch beheer en onderhoud verzorgen. De wensen van de gebruiker zijn daarbij het uitgangspunt.

Onderhoud van jouw vastgoed

Onze calamiteitendienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bovendien is onze dekking landelijk. Vanuit onze vestigingen in Arnhem en Amersfoort zijn wij je graag van dienst.

Onze vastgoedbeheerders zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar op 033 456 02 20 (vestiging Amersfoort) en 026 384 46 45 (vestiging Arnhem). 's Avonds en in het weekend kun je ons bereiken op 06 2300 4465.

Meerjaren onderhoudsplan

Om het onderhoud van je vastgoed te plannen en onnodige kosten door achterstallig onderhoud te voorkomen, maakt Karbouw indien gewenst een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP).

Een Meerjaren Onderhoudsplan is een langetermijnplan voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan vastgoed, gebouwen, terreinen en installaties. Dit plan is het uitgangspunt van het technisch beheer en onderhoud; zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Vaste partners

Karbouw werkt samen met vaste partners, met wie we korte lijnen hebben en die voor onze klanten speciale tarieven rekenen. Wij kunnen de contracten afsluiten en waarborgen het kwaliteitsniveau. Dit levert je een goede prijs en goed resultaat op, zonder verdere administratieve moeite.

Meer weten over onze dienstverlening?


Neem contact op